rose leslie

Rose Aberdeen-ben született, Sebastian Arbuthnot-Leslie és Candida Sibyl lányaként 1987 február 19-én.  Az öt gyermek közül ő született harmadikként. Három évig élt Franciaországban cslaádjával, amíg vissza nem költöztek. 18 éves korában elköltözött a fővárosba, Londonba, majd ott megszerezte színészi diplomáját a neves LAMDBA-ban (London Academy of Music and Dramatic Art) 2008-ban. Legismertebb szerepe Ygritte a Trónok Harcából.

 
galéria

Több, mint 3 000 kép a Galériában!

 

 
chat

A szerkesztő neve Arden. Kéretik a kultúrált viselkedés és a netikett betartása. Legyen szép napotok és jó beszélgetést!

 
cserék

Chaten jelentkezz. Feltételek.
12/06

 
projektek

The Good Fight


Szerep: Maia Rindell

Premier: 2017 február 19.
Típus: Sorozat


Egy év telt el azóta, hogy egy óriási pénzügyi átverés tönkretette a fiatal ügyvéd, Maia Rindell életét, s közben elvesztette mentora és keresztanyja, Diane Lockhart megtakarításait is. Miután Diane-t emiatt kiteszik a Lockhart & Lee irodából, az ügyvéd most egy másik kiemelkedő céghez csatlakozik, Lucca Quinnéhez.

 
oldal
Téma
Rose Leslie

Szerkesztő
Arden

Nyitás
2017. 03. 11.

Szolgáltató
G-Portál & SoSugary

Kredit
Efruse,

e-mail
@

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

dujour interjú

Az interjú a tavaszi DuJour magazin lapjain jelent meg egy igen szép fotósorozattal együtt. Az interjút Rachel Wallace, míg a képeket David Roemer készítette.

     

TÜZES LÁNY - Legújabb szerepében a skót színésznő, Rose Leslie, aki a Trónok Harca legszexisebb vadja volt minden figyelmet megérdemel

Nagyjából két százaléka az emberiségnek születik természetes vörös hajjal, ezért is fontos, hogy a vörös hajúak összefogjanak egymással. "Össze kell tartanunk" mondja Rose Leslie, ahogy egy elkószált vörös tincset dug a füle mögé Williamsburgh-ben, ahol a reggelit beszéltük meg. Ez a hely Brooklyn-ban található, ahová hónapokkal ezelőtt kezdett a színésznő beolvadni. Még Doc Martens bakancsot és fedorát is vett magának. "Mikor még Skóciában éltünk a vörös hajúak nem voltak olyan ritkák, de aztán Franciaországba költöztünk úgy három évre, amikro 10 éves voltam és ott az iskolában poil de carrotte-nak neveztek, ami azt jelenti répa fejű.  Emlékszem, nagyon rosszul érintett. Azt kérdeztem, 'Ez most komoly?'"

Így nem érhet meglepetésként az, hogy a fiatal színésznő leggyakrabban olyan szerepek iránt érdeklőldik, amik nem a tömegben vannak. "Mindig is a kitaszítottak érdekeltek" mondja a 30 éves színésznő. "Valaki, aki nem fér bele a társadalmi elvárásokba, vagy ha mégis, akkor valamiért mégis kiközösítik." Legújabb szerepe Maia Rindell a The Good Fight-ban sem kivétel. A CBS tárgyalótermi drámájában Leslie egy elsőéves ügyvédet alakít, aki nem más, mint a híresen liberális és főnökösködő, de a tévét snézők nagykedvencének Diane Lockhart-nak a keresztanyja.

A The Good Fight egy évvel az eredeti sorozat A Férjem Védelmében évadzárója után folytatódik. Lockhart épp elvesztette minden vagyonát egy Ponzi összeesküvésben, amiért Maia szülei a hibásak. A sorozat hatalmas kérdéseket tesz fel, ami az etikát illeti, de a mai kényes témákba is belemennek, mint például a rendőri brutalitás és a hamis hírek, amik nem csak a tévében hanem az interneten is terjednek. "Egy tükröt mutat fel a társadalomnak" mondja Leslie. "Észreveszed, hogy olyan dolgokra mutat rá, amik aktuálisak. De ahelyett, hogy a torkodon nyomnák le, csupán narratívan közöljük."

Maia lecsúszott milliomosok leszbikus lánya, ezért egy egész velős karakter, de Leslie készen áll a feladatra. Végül is, már siekrült két olyan sorozatban is szerepelnie, amik az évtized sikerei lettek. A Downton Abbey-ben Gwen-t játszotta, egy szolgálólányt, akinek nagyratörő álmai voltak, a Trónok Harcában pedig Ygritte volt, Havas Jon tüzes vad szerelme. Egy olyan sorozatban, mint a Trónok Harca, ahol minden szereplő hullott, mitn a legye, Jon és Ygritte szerelme egy kis fellélegzés volt a sok halál mellett - amíg, mint minden jó karaktert, Ygritte-t is elérte a vég.

Majdnem két éve, hogy Ygritte tragikus halála óta, Leslie és Jon Snow színésze Kit Harington továbbra is egy párt alkotnak. De még ha nemis vesszük a kapcsoaltukat egy ilyen szerepet nehéz lemosnia magáról, mint a vad lány. Így meglehet, hogy azért is választotta Rose a The Good Fight-ban való szereplését, hogy elmenekülhessen egy kicsit a Trónok Harcától. Szinte elállt a lélegzete, mikro ezt kérdeztem tőle. "Remélem, hogy a rajongók mindig is Ygritte-ként fognak rám nézni!" tiltakozik a feltevés ellen. "Imádom azt a karaktert!"

Ahogy befejezi az omlettjét és francia sajtját megkérdezem tőle, hogy úgy tervezi Brooklyn-ban marad miután befejezte a The Good Fight forgatását. Csak megrázza a fejét. "Nem." szinte bocsánatkérően mondja. "London az otthonom, ott vannak a barátaim... De New York csodálatos. Nyüzsgő, tele van élettel és energiával." Azt is elmondja, hogy már majdnem minden turista látványosságot látott, de még el szeretne jutni az Ellis szigetre mielőtt hazaindul. Végül is, teljesen illik egy olyan szenvedélyes színésznőhöz, mint Rose, hogy egy olyan szigetet látogasson meg, ahol egy ugyancsak inspiráló hölgy lakik - de a Szabadság Hölgytől eltérően, aki nem megy sehová, Leslie csak fölfelé szárnyal.

 

 


Az egyetlen magyar oldal a RIVERDALE címû sorozat szereplõjérõl, COLE SPROUSE-ról!    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Május 28-án ünnepeljétek a Játék Világnapját Nyuszi Mamával! Hintázzatok velünk a Mesetárban! Juhé!!!    *****    Várjuk a lelkes szerepezni vágyókat aktív játékkal és jó közösséggel! Csatlakozz te is!    *****    Asztrológiai kislexikon    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Lakatos munka- Haidekker kerítés- www.farkasmetal.hu - Úszókapu- www.farkasmetal.hu - Terasz korlát - www.farkasmetal.hu    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Mályva és Pipitér visszatért! A két virágmanócska most megmutatja nektek a rét legszebb madarait! Gyertek a Mesetárba!    *****    KÖSEMBLOG.GP//VIHAR VAGYOK, A PERZSELÕ NAP, A GYILKOS JÉG...//BY: KÖSEM// MINDEN AMI BLOG ÉS A SZULTÁNA C. SOROZAT...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Kredit nyeremény! Jelentkezz a honlapversenyre és nyerd meg az 50gkr-es fõnyereményt! Kredit nyeremény! 50gkr!    *****    Támogassa egyesületünket adója 1%-val:19108780-1-80    *****    KATT KATT KATT Ashley Tisdale és Gardróbcsere oldal KATT KATT KATT    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    DIGITALMEMORIES - történetek az életemrõl, rengeteg képes tartalommal - DIGITALMEMORIES    *****    Gréti. 23. Egyetemista. HalálosIramban. Toretto. Izomautók. Chevelle. Rap. Beavatott. Négyes. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Damon, Elena - Nina és Ian ~ Tudj meg minél többet róluk! Középpontban a TVD két sztárja!    *****    NFfriend! Két különc lány youtube csatornája. Gyere less be ha van kedved!